donderdag 28 november 2013

Herfstvakantie Cyprus

Herfstvakantie dat is al weer een tijd geleden maar vanaf die tijd hier niet meer geweest maar natuurlijk nog wel aan het haken geweest.
Dit heb ik op vakantie nog kunnen haken. Voor mijn zus haar deken maar heb toch maar even weer aan de kant geschoven, toch nog niet veel zin aan. Sorry zus.
De poncho heb ik gemaakt omdat ik al bijna een sjaal afhad maar toch niet mooi vondt met de Fenna en die uitgehaald. Toen wilde ik een ander patroon maar kon toch niet goed lezen. Maar ik vindt eigenlijk wel heel erg leuk geworden.

Op vakantie ook maar even gewinkeld en vonden dit zoals iedere ouder mooie schoenen voor 10 euro mat glitter lichtjes en tja wanneer laat je ze dan dragen want erg veel steun zit er niet in.
 We kwamen daar ook een wolwinkel tegen. Tjonge jonge 1tje er in en de andere er uit zo klein was het.
Het was een hele lange winkel en die was nou 2 meter breed en 15 meter lang.maar er was een want van een meter aan schappen vol met wol eigenlijk gewoon neer gekwakt en als je onder op de stapel er iets afhaalde werdt het er bovenop gegooid. Maar kwam daar de groene tegen maar valt me tegen aan kleur maar ook aan haken en de rose mat glitter is heel erg mooi geworden.
 
 
Tada zal attick 24 zeggen. Doet ze altijd als ze weer een projektje klaar heeft. geweldig mens en het hele huis vol met dekens enz.
Dit is het dus geworden van de wol uit Cyprus ik vindt idd heel erg mooi
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten